SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın Kayıt Giriş

İnternet sitemiz ve download

 

 
Başlığa cevap gönder
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder ESİT Forum Forum Ana Sayfa -> Genel görüşler
İnternet sitemiz ve download
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
orhano




MesajTarih: Çrş Ağu 17, 2011 3:50 pm 

Basta wes programı olmak uzere surekli revize edilen programların tum servis elemanlarının yanında bulunan usb belleklerde guncel halde tutulması mumkun degildir.
Ancak "esit.com.tr" web sitesinde bulunan download linki aracılıgıyla,her revize program revize tarihi ve program versiyonuyla ilgili arkadaslar tarafından yulenebilirse,servis bolumundeki arkadaslar sifreleri ile musteri tarafındayken internet uzerinden bu guncel programlara erişebilirler dusuncesindeyim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
muratg
Uzman



MesajTarih: Çrş May 25, 2011 9:31 am 

Müşterilerin kullanım kılavuzu ve özellikle modbus haberleşmesi ile ilgili sorularına cevap veren teknik döküman ve örnek uygulama bilgileri kolay ulaşılabilir olmadığından müşteri telefon ile arayarak bizden talep etmektedir.
Genel olarak müşteri teknik dökümanı elde ettikten sonra %1-5 gibi çok düşük bir oranda tekrar teknik destek alma konusunda geri dönme gerçekleşmektedir.

Bu nedenle ilgili dökümanların erişimleri kolay olmalıdır. Özellikle internette kullanıcı oluşturmadan standart dosyaları download edebilmelidir.

Bilginize
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
muratg
Uzman



MesajTarih: Prş Tem 09, 2009 3:14 pm 

Daha evvelce tüm software ve dokuman talepleri için www.esitscale.com adresini referans vererek müşterileri yanıtlayabiliyorduk. Zaten arayıp da bulamayan ya da konuya uzak kişiler bu bilgileri talep etmekte idi. Ancak şu an bu blgiler internette mevcut olmadığından bizleri aramaktalar. Bizlerde bu dataları kendilerine mail atarak, herkese ayrı ayrı servis vermek durumunda kalıyoruz..
İnternet sitemizde gerekli bilgilerin bulunarak müşteri erişimine açılmalıdır.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Başlığa cevap gönder
Yeni başlık gönder       ESİT Forum Forum Ana Sayfa -> Genel görüşler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız